Passerade den här kossan alldeles nyss och beslöt mig omgående för att ikväll blir det svensk biffstek med lök till middag. Visste ni förresten att om man ska göra den på riktigt klassiskt skärgårdsvis så behövs en ångbåt och en varm plåt från ångpannan? Men jag gör nog som jag brukar, använder min gamla gjutjärnspanna. Gott ska det bli i alla fall, och kvällens vintips kommer senare ;)
BLOGGEN HAR STÄNGT NER.
Vi föråkare har tyvärr fått sparken pga "arbetsbrist" efter 12 års trogen tjänst. Det känns givetvis jättetråkigt efter allt man har gjort, men livet går vidare och HSR får skylla sig själva. Söker nu istället nya spännande utmaningar och uppdrag, så känner du någon som behöver GRYM arbetskraft, kontakta mig och jag levererar.
fredag 27 mars 2009
SVENSK BIFF
Passerade den här kossan alldeles nyss och beslöt mig omgående för att ikväll blir det svensk biffstek med lök till middag. Visste ni förresten att om man ska göra den på riktigt klassiskt skärgårdsvis så behövs en ångbåt och en varm plåt från ångpannan? Men jag gör nog som jag brukar, använder min gamla gjutjärnspanna. Gott ska det bli i alla fall, och kvällens vintips kommer senare ;)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar