tisdag 24 juli 2012

ALLA HETER GLENN


GÖTEBORG - SVERIGES BAKSIDA

Ja så sitter man här i Göteborg då, och det känns lite konstigt, lite främmande och lite läskigt. Man har ju bara varit i den här stan i sällskap med Gnagare menar jag, och vem vet, någon kanske känner igen en. Skönt dock att se STENAS namn här, även om det inte är Recykling vi pratar om då, nä stora bjässar som korsar alla möjliga hav. STENA Line!

Annars rullar det på klockrent även om koordinaterna spökar en del, men det känns som vanligt liksom. Sen är det väldigt få hemma på gårdarna, vet inte om dom semestrar eller bara ligger och svettas någonstans. Solen steker och det är riktigt riktigt varmt här just nu. Ja just det, en sak är annorlunda, hotellen.... Smockfullt, tusentals barnfamiljer och närapå slagsmål vid frukosten. Kaos!
Måste dock berömma mig själv som med tanke på ekonomin för projektet byter hotell tre gånger, och förhandlar om priser varje dag ;) Synd bara att den privata plånboken svider, dyrt äta ute och årets löneförhöjning räcker bara till en extra servett (igen).

Ha det gott på semestern ni som har det, tänk inte på oss som jobbar nä då... njut på bara ;)
Här kommer några bilder.


Kylväska full med vatten, ett måste när man tappar ett par liter om dagen... tack för den.

Ett ton eternit, första gången för mig.

Backhopparbacke i Rävlanda, det var som fan.

.... samtidigt på Högbergsgatan, ho-ho någon där?

Gissa numret Itell ;)

Ullevi... Alla heter Glenn i Göteborg.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar