tisdag 18 maj 2010

NOLL

Äh Öregrund suger.... går INTE att surfa på nätet här. Återkommer imorgon. Men Ove åkte med hela dagen och det var riktigt skoj, synd att det inte blev värre bara hehe.
Bilder kommer senare... går liksom inte att ladda upp från Örgrund, Dahlins favorit-ställe ;)

2 kommentarer:

  1. Tack för en trevlig dag och kväll med dig Limpan. Det var också trevligt med Dahlin, och han kan rekomendera ev Lunch "Resturang" i Gimo ifall du har någon som du bara vill äta med en gång. Just nu sitter jag i Malmö i ett ännu mindre rum än vad jag hade igår. Slawomir och Hetting ska "ta hand om mig ikväll" så det blir lite sen start imorgon. Jag ska också ta lite bilder i Skåne som du kommer att få till bloggen..//Ove

    SvaraRadera
  2. Tack själv, mycket skoj och lärorikt att ha dig som medressenär under en dag. Och att sen få umgås en kväll i Öregrund tillsammans med dig och Dahlin var ju hur trevligt som helst, men det kändes som fel stad, fel krog och fel hotel. Hoppas ni har det bra nere i Skåne-land nu och se upp så inte grabbarna kör slut på dig ;)

    Försöker posta bilder på bloggen men med samma tråkiga resultat som igår, det går inte.... Älvkarlebys bredbands-leverantör är inte snabbare är att jag kan springa ner med bilderna till servern i Stockholm. Så det får bli morgondagens jobb... bloggunderhåll.

    Hälsa lillpippi och storpippi....

    SvaraRadera