tisdag 28 maj 2013

ÖMSOM VIN, ÖMSOM VATTEN



PÄRLAN POSERAR - FRAMFÖR ERIKSBERGS SLOTT

Alltså idag var det en sån där dag då det gick från plus till minus hela tiden, ni vet en sån där upp-och-ner-dag. Ena stunden så skiner solen och man bara njuter ute i skogarna, sen skär man nästan av sig ett finger. Sen träffar man trevligt folk och fixar allt åt dom och efter det så stannar man till och tar en fikarast i den underbara naturen, och så PANG får man ett stenskott a´la knytnäve. Småirriterad åker man iväg och allt bara flyter på så man knappt vill sluta jobba, tills man får tvärnita vid en vägbom och åka nästan tre mils omväg.... det går UPP och det går NER!

Snart klart med Katrineholms kommun nu i alla fall, och det har varit väldigt mycket åka nu i någon månad eller två. Har tappat tid och rum på något vis, har väl tankarna fladdrandes på annat håll kanske. Känns trist med bara fem månader kvar av föråkeriet, och så säger många många andra av våra "kunder" också, men men... runt hörnet väntar nya utmaningar... hoppas jag ;)


Ibland så passerar man rakt igenom trollskogen, vackert

Ibland kommer man fram till en gård där någon har lagt fram det han vill bli av med... o-vackert!

Ibland stannar man till för lite friskvård, iaf efter sex timmars stress-körande. Vackert!

Ibland skiker man "Bom-jävel!!" Och då var vägen dit sjukt dålig och tog typ en halvtimme... O-VACKERT!

Ibland kommer man runt och fram på andra sidan (bomjäveln) två mil bort, och då ser man infarten från andra hållet. Urskog... eller hur. OVACKERT!!

Ibland får man feta stenskott, ganska vackert faktiskt ;) Men irriterande.....


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar