tisdag 23 juli 2013

EN VANLIG DAG PÅ JOBBET


TISDAG OCH MAN FÅR SE DET MAN BRUKAR - UDDA DJUR OCH GIFTER

Eller vad sägs om en brons-bison i trädgården, pallar fulla med bekämpningsmedel och kunder som springer över åkrarna för att hinna fånga in föråkaren som är på väg att lämna gården för andra gången eftersom det inte verkade funka med avtalad tid. En telefon som ringer sig hes och knappt går att titta på eftersom den är så jävla kass att jag snart skickar ut den i skogen haha. Men jag ler ändå, man MÅSTE tänka positivt i motgång, så är det bara... men liiiiite förbannad msåte man också bli ibland. Det pumpar igång adrenalinet och arbetslusten ;)

Fast nog är det härliga dagar även om motvinden var rejält stark ute på landsbygden idag, man fick hålla i dokumenten hårt kan jag lova. Synd om er som har semester och vill ner till stranden eller sola där hemma på tomten med en grogg i nypan medan vi knegare blir smutsiga och svettiga hehe... men det är ju en värmebölja på gång säger dom som vet, så det där berömda "sista skrattet" kommer ni säkert att få ska ni se.


En låda full med smågodis

Världens minsta byrå?

"Vi är överallt"... AIK:s stående slogan. Och jadå, vi finns t.o.m ute på vischan ;)



"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar