tisdag 17 januari 2012

NYTT ÅR, NYA UPPDRAG



FÖRÅKARE TILLBAKA I TJÄNST - LEDIGHETEN SLUT

Jaha så blev det måndag, och man fick äntligen åka in till kontoret för att påbörja 2012, den långa julledigheten var över och batterierna laddade. Det kändes faktiskt riktigt skönt om jag ska vara ärlig, men det klart att man helst av allt skulle vilja ta tag i sitt "riktiga" arbete och börja boka kunder och köra ut på "fälten" direkt. Men vad jag förstår så är det inte läns-start förrän om ca en månad och då nere i Halland, hjälp vad gör man till dess tro? Men igår blev det i alla fall en dag på kontoret och lunch med Mona, Andreas, Hetting och Rickard. Kul.

Mindre roligt var det ju att "lagen om all jävlighet" hade slagit till och skapat ett mindre kaos i trafiken, så pga av en centimeter snö tog resan in till jobbet exakt två timmar och tjugo minuter. Allvarligt, folk kör bara sämre och sämre för varje år. Får inte ihop det med dom där svindyra körkortskostnader som råder, det borde ju vara tvärtom, eller? Jo jag har blivit lite mer insatt nu eftersom grabben har bestämt sig för att köpa bil osv, och att pappa ska betala haha.
Nä skärp till er bilister, eller åk kommunalt alternativt stanna hemma ;)

Förresten, här har ni min lilla väg genom vackra Stockholm till kontoret på Södermalm. Tror att jag visat några bilder för ett par år sedan, men för er "bönder" kan det väl va skoj att få se Stockholm lite ;)


Kommer ni ihåg Tv-serien Varuhuset och fam Öhman

Birger Jarlsgatan

Stureplan till vänster....

.... Kungsgatan till höger

Kungsträdgården

Stockholms Slott

Grand Hotell

Stadsgårdskajen

Slussen

Hornsgatan

Hustaken på Högbergsgatan... framme ;)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar