fredag 18 december 2009

JULGRANEN KLÄDD


Julgranen på plats, nu börjar det mysiga. På med morgonrocken, upp lite tidigare när alla andra sover, äta en skinkamacka i smyg och spräcka en julmust istället för lättmjölken. Bilden är tagen med lite "sudd" för att undvika kommentarer om att den är konstgjord eller för att jesusbilden faktiskt är Mats Rubarth. En sann fotbollspelare "in the old school". Jag kommer ALDRIG att glömma "bicykletan" mot Bajen, ojojoj.

Kom precis hem efter ett fotbollsmöte en sen fredagskväll, BKV Norrtälje smider vårplaner och pojkallsvenska och det klart det går före jul-firande. Men om ett par dagar så är det säkert klart på pappret med vårens motståndare och det ser onekligen väldigt bra ut. Ska inte tjata men visst vore det väl skoj att se ett erkänt varumärke på en klubbdress med framtidsvisioner ;)

Förlåt att det blev mycket fotboll, men det är liksom mitt liv vid sidan av jobbet som föråkare. Hade en lista på gång men det föll på att alla besök denna vecka var för normala, kan man verkligen säga så? Alla "mina" kunder" är underbara och oumbärliga men ibland vill man bara möta den där ultimata "bonden", gården eller släktingen. Jag älskar dom alla!!

2 kommentarer:

  1. God Jul & ett Gott Nytt

    Nu vill vi läsare önska dig en god och skön jul..//Läsare

    SvaraRadera
  2. Tack... och God Jul själv läsaren ;)

    SvaraRadera