tisdag 15 januari 2013

NÅGRA LÄNKAR


FÖR ER SOM RULLAR TUMMARNA - HÄR KOMMER NÅGRA "LÄNKAR"

Det är ju ganska lugnt hemma hos föråkaren just nu och sitter man bara där och surfar runt lite vid köksbordet med en kaffe i näven så halkar man lätt iväg på nätet. "Råkade" hitta några sidor med udda innehåll som jag tänkte dela med mig här. Vad sägs om den här tex.....


Alaska Abandoned Igloo City Hotel... ett övergivet hotellbygge mitt uppe i Alaska som bara står där och ser "dumt" ut. Om du inte hittar dit så ta George Parks Highway ca 180 miles norrut, så hittar du stället mitt emellan Anchorage och Fairbanks... kanske något man skulle köpa upp och bygga vidare på hmmm.


På tal om Igloo, om du vill bygga något liknande och inte fullt så stort. Så kommer här ett litet tips på hur du kan göra i din egen lilla trädgård, "Bygg din egen igloo".... och det verkar ju så himla enkelt och smidigt, lycka till hahaha.


Flytt-sugen? Ja om du mot all förmodan känner för att flytta utomlands och kanske till New York, och varför då inte till Manhattan. Ja då kan du söka lägenheter HÄR. Bör kanske påpeka att dom i december slog pris-rekord för en åtta-rummare där, 88.000.000 dollar (!!)


Avslutar med en låt av framtidens "band", Compressorhead. Ett gäng robotar som kör lite covers på Ramones, Panteras, AC/DC och Motorhead. HÄR kör dom av Ace Of Spades, håll i hatten ;)
Det läskiga är att dom redan är bokade på festivaler, nu på fredag "uppträder" dom på den gigantiska festivalen "Big Day Out" i Australien. Vart är vi på väg hahaha, det var nog fan bättre förr....


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar