tisdag 30 april 2013

LASERMANNEN


TALBOK NUMMER 4 SLUT - DET HÄR VAR JOBBIGT

Avslutade precis nyss ytterligare en talbok, det har blivit många nu. Jag fick ju som bekant låna ett helt gäng från en god vän, och det efter att ha varit ganska skeptisk. Men nu förstår jag när han förklarade att "ibland måste jag sitta kvar i bilen efter det att jag har kommit fram till slutmålet, för man vill ju gärna veta hur det slutar". Lite som att det är svårt att lägga ifrån sig en "god bok".

Lasermannen.... vilken snubbe! Vilken historia, vilken tragedi, hur kan det gå som det gör egentligen, läskigt. Ska inte berätta om hur allting går osv, ni kanske inte har läst/hört boken ju. Men jag bara måste fundera högt över några saker (utöver alla dom kallblodiga mordförsöken).
- Jaga lejon med pistol i Afrika?
- Vad är oddset på att någon fiskar upp en revolver från Lidingöbron?
- 18 bankrån, och så enkelt?
- Hyra ett fordon i eget namn, med uppsåt att mörda?
- Att samma man arbetar på bion vilken Palme mördas utanför?
- Hur korkade är vissa poliser egentligen?
- Yuppie och lyxliv på casinon?

Ja det är mycket man funderar på efter att ha hört berättelsen om John Wolfgang Ausonius. Och på nästa resa bli det Tomas Quick aka Sture Ragnar Bergwall, eller Sätermannen som han kallades. Hjälp, vad är det jag lyssnar på hahaha... dags för en romantisk komedi eller nåt.




"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar