torsdag 4 april 2013

TILLBAKA I KAOSET

KO-LUGNET - BLEV KAKAFONI-KAOSET

Efter nästan en veckas underbara Jämtlands-dagar så var man åter hemma igen, och då inser man ju snabbt att allting har sin charm. Ojojoj vilka skilda världar man lever i.

Jämtland, En oslagbar natur med fjäll och skog, årstiderna, den underbara tystnaden som man nästan kan ta på, orördheten och ensamheten, alltid glada och trevliga människor, friheten att kunna göra allt och ingenting. Snöskotrar och vilt-föda... MEN, noll internet, noll jobb.

Hemma, fiberlina på 100mb, pizzerior.... MEN, byggnadsställningar runt hela huset med tio rabiata hantverkare som hammrar fasad med början kl 0700 (för dom har ju lunch 0900?). Hundratals bilar som dammar runt överallt i gruset, portvaktens jävla traktor trettiofem gånger om dagen nedanför balkongen. Grannar med småungar som skriker ihjäl sig efter en mamma som förmodligen går på lugnande. Och ett mindre kaos på jobbet.

... eeeh vänta nu, jag kan nog sluta redan här. För jag insåg ganska snabbt var jag egentligen skulle vilja bo haha. Inte så svårt att lista ut va ;)


Ett monster och jag, en ren njutning att bara flyga fram med den här maskinen (som tyvärr skar ihop).

Vårsolen, våfflor och kol-bullar, goda vänner.... paradiset!

Vem gick här, vart skull hen, när var dä, såg hen mä?

Drygt åtta år sedan vi såg renar, men nu kryllade det i skogarna. Ända ner till Ramsele/Viksjö.

Påskpynt ute i det fria, trivsel.

Både skönt och otäckt... och jäkligt skakigt haha

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

.... och under tiden här hemma :(



"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

2 kommentarer:

  1. Vi har saknat dig..//Ove

    SvaraRadera
  2. Det tror jag väl knappast ;) Men tack iaf.... förresten, filmerna verkar inte fungera. Gör dom det hos er, inte hos mig :(

    SvaraRadera