fredag 19 april 2013

INSIDE-INFORMATION



DET LÅTER VACKERT - MEN ÄR LÅNGT IFRÅN SANNINGEN

"Vad skulle du göra med 3600 kronor? Det är vad du kan få i böter om du kör i 26-30 kilometer i timmen för fort på en 50-väg. Den 15-22 april skärper polisen hastighetskontrollerna runt om i landet. Det främsta syftet med de ökade kontrollerna är att rädda liv och minska skadorna i trafiken. Tänk på att sänka hastigheten, det räddar liv... och sparar pengar!"

Så låter det på polisens hemsidor och Facebook-konton just nu, ett otroligt tjatande om räddande av liv osv. Ja så klart det är, men lite lustigt att man bara gör det en vecka om året, ok tre då... enligt väldigt säkra källor. För sanningen är nämligen denna...

"under vecka 16 så skall vi inom polisen oundvikligen prioritera på hastighetskontroller, statistiken för trafikbrott gentemot hastighet är under all kritik och RÅ ifrågasätter över varför polisen inte agerar. Därmed höjer vi därför beredskapen och bemannar samtliga län med extra resurser för att lösa detta"

Kör försiktig föråkare.... i alla fall till nästa vecka ;)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar