onsdag 19 augusti 2009

LEIF KLOCKARE


Snabbt inlägg om dagens ”föreläsare” Leif Klockare från Svenska Konsulthuset. Vi hade ju förmånen att få träffa på honom på vår förra konferens, och han var ju inte mindre intressant idag kan jag säga. Otroligt lärorikt och spännande att få höra och ta del av Leifs kunskaper inom allt mellan sälj/presentationsteknik samt organisationsutveckling. Det finns hur mycket som helst att prata om och dagen kändes faktiskt alldeles för kort, och man blir lätt lite yr så här efteråt. Tankar!

I övrigt har vi inte hunnit med så mycket mer än, men det är ju en kommande kväll i antågande också. Synd bara att Ove inte är fit-for-fight, hoppas verkligen att det snart blir bättre. Vet inte om det är så lyckat att lura i honom innehållet från den vackra butelj som Slawomir gav mig med tanke på hans medicinering. Men det kan kanske kan bli roligt för oss andra att se dock ;)
Tack polacken, du är ju en ”pärla”. Nastrovje!!

På tal om Nastrovje.... det här var ett av dagens filmklipp. En "blå" människa" kan snabbt förändras till en "gul" tack vare ett par diplomatiska skålar. För er som förstår ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar