torsdag 4 februari 2010

KONFERENSEN ÄR SLUT

Så här skoj hade vi det idag när vi gästade Gillinge halkbana. Hela gänget drog nämligen dit i en lång karavan och sladdade sedan runt i flera timmar på banorna. Asgarv redan i första backen då Hetting inte kom upp och vi andra fick backa och backa. Lärorikt i alla fall och skoj att få testa med Transportern på isigt underlag, mindre roligt för Dahlin vars bil fick känna på ABS-bromsar så det skrek i hytten. I filmklippet så sitter jag och Slawomir i en lastbilshytt som simulerar en avåkning och sidoläge, och det var läskigt kan jag lova. Tänk er själva att ha honom hängandes över sig i bara ett bilbälte liksom ;)

Här kan ni se lite bilder från dagen.... och här från igår.

Och med risk för att bli uppläxad så lägger jag upp två små film-klipp från gårdagskvällen. Vill ni inte vara med så säg bara till så "saxar" jag bort dom omgående ;) Men visst hade vi jäv**** roligt med mat-lagandet och jag tror nog de flesta av er håller med om att festspecialisten Rikard och hans kock Kristoffer hade ordnat det väldigt bra, eller hur! Bilderna från bubbelbadandet visas dock INTE här hehe. Och till slut så vill jag bara TACKA ALLA inblandade för några riktigt roliga dagar, vi ses snart igen hoppas jag. Sköt om er!


Let´s Dance... släng er i väggen. Så här ska det se ut ;)


Lasse Dahlin breakdansar till tonerna av Markoolio (!?)

3 kommentarer:

  1. Fina filmer! Festfixaren heter Rikard om man ska vara petig. Tack alla ni som var med och jag tror att detta var en av de bättre gångerna vi haft..//Ove

    SvaraRadera
  2. Danskurs nästa, som sagt. Och det var inte jag, det var Jane:-)

    SvaraRadera