tisdag 9 februari 2010

MÄSTARNAS MÄSTARE



Tänkte bara "trigga" lite inför kvällens avsnitt av SVT:s program "Mästarnas mästare". Och för er som inte vet så fixade Almen till ett lite vad på vem som kommer att sluta etta respektive tvåa när det tävlingen är över. Och ikväll åker alltså ytterligare en person ut ur tävlingen, så det blir spännande att se om man hänger kvar i vadslagningen efter kl 21.00 ikväll. Såg dock nyss att Ove hade tippat indentiskt med mig så det blir till att dela på små-slantarna om vi mot all förmodan får rätt till slut.

Kvällens tema blir "strategi". Maltaschack, hammaren och klosstornet. Så en vild gissning säger mig att båda mina tips stannar kvar på ön, Holm/Brolin. Eller? Slawomir åkte ur tävlingen redan förra veckan med sitt tips på Ulrika Knape som vinnare, vem blir det ikväll tro? Jag tror att alla klarar sig kvar för att ingen har tippat Tomas Johansson.... som får åka hem ;)

Själv ligger jag hemma som en "Förlorarnas förlorare", och så även min kära lilla kärra. Var ut med soporna nyss och gjorde då en provstart efter ett par dagars stillastående. Klick-klick, tvär-död... igen! Nästa vecka är det jag som lämnar in den för en hel-genomsöknings-undersökning av elen. Den måste ju ta vägen någonstans liksom, men vart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar