torsdag 26 november 2009

GRISAR SKA SKRATTA


Det ska vara GLADA GRISAR!!

Såg precis den där filmen som det pratas så mycket om just nu, vanvården av grisar. USCH!! Men man kanske inte ska lägga sig i, eller uttala sig allt för mycket om detta då man inte har kunskapen eller insikten i det hela. Men djur över lag ska väl ändå inte behöva lida, inte på någon gård, och vare sig det är små kycklingar, grisar eller stora kossor. Behandla djuren med respekt för Guds skull... vilket jag ju självklart tror att det flesta gör. Tack till er för glada grisar!

Extra tragiskt är ju att orsaken till debatten är ledamot i HK Scan, ordförande i Swedish Meats och samtidigt sitter med i styrelsen för djurhälsovården, Lars Hultström på Blackstaby Gris AB. Bara den kombinationen låter vansklig, och när det sen visas filmer från hans gård och som får en att må illa, ja, då känns det lite sjukt. Nu har han visserligen tagit "time-out", men har något vett i kroppen så borde han väl avgå från minst ett par av uppdragen.

På tal om grisar.... nä jag skoja bara ;)
Humor att läsa aftonbladets politikerna-enkät. "Kommer du att äta julskinka?"
Och alla har liksom egna bönder, pekar ut skinkan redan i juni och flyger ner den till Stockholm. Precis som alla vi andra....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar