fredag 20 november 2009

VECKANS LISTA



Veckans Mat: Jensens Böfhus i Västerås, mumma mumma. Behöver nog inte beskriva smaken och doften då de flesta säkert redan har upplevt ett restaurangbesök på Jensens. Föredrar man vegeterianskt så är det kanske inte bästa valet, jag får leta upp ett alternativ och återkomma.

Veckans Blåsning: Tre samtal och två besök på en gård, men ingen kundkontakt. Tänkte sparka geten i arslet när jag åkte men precis då "hoa" en tant i fönstret om att Karl Robert inte var hemma just nu. En del är bra svåra, om ni bara visste.

Veckans Bästa: Min hemresa, AHH. Om ni läser "veckans sämsta" så förstår ni varför....

Veckans Sämsta: Vädret. Så här skitigt var det länge sedan jag hade. Herre Gud, jag tror inte ens att en högtryckstvätt hjälper den här gången. Hjulen wobblar av all fastgrodd lera och folk pekar på en när man glider fram på vägarna, för att inte tala om invändigt. Ut, lera på skorna, in, lera i bilen, ut, lera på skorna, in.... Regn regn och åter regn. Skit-jobbigt ;)

Veckans siffror: 76 mil (varav en tredjedel på grusvägar) och 1600 kg in/ut lastat ur bilen.
Har räknat lite på "årets siffror" och dom verkar bli smått brutala, om ni håller koll så kanske dom publiceras under nästa månad.

Veckans Låt: Ich Tu Dir Weh, från senaste Ramtstein-albumet. Eller gamla godingen "Du Hast". Passar perfekt när man öser på längs en öde grusväg i skogen, högsta volym och bredställ i kurvorna *host*

Veckans Bild:


Årets värsta veckor just nu, så tungt. Det svenska vemodet ligger som ett ok om axlarna och allting är grått, blött och smutsigt. Grinden står öppen men ingen är hemma, välkommen in men ingen kommer ut. Glöm dock inte att en föråkare gör det han ska, och även om det tar emot så kommer han tillbaka... med glädje!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar