fredag 6 november 2009

STÅ UPP


Idag gick jag förbi en anslagstavla och såg den här affischen hehe... bara undrar, har dom sååå tråkigt hemma eller? (ironi-varning). Förresten så borde vi alla STÅ UPP för det jobb vi gör, eller hur! Vår miljöinsats är ju egentligen brutalt bra, och alla hyllar den, Länsförsäkringar får enbart lovord och nämner man Håll Sverige Rent så får man nästan applåder. Det är skönt att vara ute "på fältet" och se/höra närkontakten i ett sånt här projekt, så alla ni som är involverade, STÅ UPP ;)



Veckans Mat: Åter igen, Hot And Spicey i Västerås och wokat. Nästan beroendeframkallande, ni bara måste testa. Ta en lördag och åk dit för att njuta av käket, mumma!!
Veckans Bästa: Elite Hotell i Västerås, rekommenderas starkt. Vilken frukost, vilken personal, och vilka kanon-rum. Frågar man efter en kaffekokare så tar det 30 sekunder innan det knackar på dörren. Wow!
Veckans Sämsta: Vädret! Tror ni det är kul att stå med nedböjt huvud mot vinden och snöblasket rakt in i ansiktet samtidigt som någon ifrågasätter ert arbete? För att inte tala om dom grisigt uppkörda grusvägarna och gårdsplanerna. F** duschvattnet var svart efter en arbetsdag, och jag fryser fortfarande. Men shit vad jag jobbade hehe

Veckans Låt: Kommentarer överflödiga, om ni lyssnar noga till texten. Vidrigt kneg, beklaga sig och bondesvin ;)



Veckans Mentor: Norrström (städar upp)
Veckans Föråkare: Dahlin (grymt snabb)
Veckans Kontorist: Jane (tack för hjälpen ;)
Veckans gupp: Utanför Ryttersta (MCPA luktar starkt)
Veckans Tabell:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar