fredag 16 mars 2012

UTSKRIFT SKÅNE


FRUSTRERADE FÖRÅKARE - KOKHET KOPIATOR

Idag var det full attack på utskrifter inför Skåne som ju väntar på oss och våra suveräna tjänster. Det var massor av papper kan jag avslöja men absolut inget onödigt så klart, det bör påpekas på en gång med tanke på miljöprojektet. Och den här saken på bilden ovan lär ha en rungandes baksmälla imorgon med tanke på dagens festligheter. Förresten, en stor eloge till Hetting som svettades ymmnigt där inne i kopiatorrummet, en sann hjälte.

Nu ska det sorteras på ca 30 kommuner i nummerföljder och kommunvis, och sedan förpackas för vidare leverans till Kungen av Skåne, Slawek den Förste. Sen kör vi!!



----------------------------------------------------------------------------------


DAGENS BONUSBILD
En bild som inte alls har med Skåne och kopieringsmaskiner att göra är den här. Hittade den på nätet och fastnade för "Miljövänlig drivgas" och då pratar vi sextio-talet här tror jag. Stod det så här på sprayburkarna förr tro, jag minns inte... förresten, jag är ju så ung.




"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar