måndag 25 februari 2013

DET ÄR MYCKET NU


MASSOR AV UNDERSÖKNINGAR - DÅ ÄR DET LÄTT ATT GLÖMMA

Vår kära Ove har en massa undersökningar under veckan har jag hört, det är hjärtkoll hit och hälsokoll dit osv osv. Faktum är att det nästan verkar vara lite för mycket, och med tanke på att det bara är måndag så undrar man ju lite oroligt hur den här veckan ska sluta. För på bilden kan ni se att dom "glömde" bort att ta ur kanylen vid dagens undersökningar, och stackars Ove tänkte dra ur den själv. Jag avrådde honom dock per telefon att trots att det är väldigt enkelt gjort, så har det sina risker. Ajajaj om nålen går av och blodet tok-sprutar över insidan på vindrutan. Hoppas han lydde mitt råd och vände tillbaka. Och att han mår bra!!

Annars blev det som vanlig måndag för en annan, lång transportsträcka och några småstopp på långtradarparkeringar efter vägen. McDonalds och Statoil samt även en snabb bensträckare pga av kaffespill i vanlig ordning, termoslocket läcker verkar det som. Tror jag har bränt av minst fyra termosar under de senaste årenm undrar just hur många koppar man har sörplat i sig. Förresten, får man ersättning för "köksutrustning" på kontoret tro?


Solen, lyste med sin frånvaro...


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar