torsdag 17 november 2011


FINSPÅNG KLART - BILEN KNÖKFULL

Idag avslutade jag jobbet i Finspångs kommun, en kommun som var lite små-dryg att köra med alla sina små slingrande skogsvägar, men ändå lite små-skoj på något vis. Trevliga kunder var det också, som till exempel tanten som bjussade mig på kaffe och hembakat, men givetvis fanns det en "hake". Inne i hennes garage var hela golvet täckt av... ja, det var allt från syror till oljefat med hål i botten (ingen gaffa-tejp där inte ;). Så jag fick sortera och dona i över en timme, och fyllde halva bilen med grejor som hon vill bli av med direkt. Gården var ju redan såld. Vad gör man inte för en kund i nöd, gentlemanna-föråkarn strikes!

Annars då? Privatlivet? Jo tack bra, lill-grabben hängde en balja i en träningsmatch med a-laget när han fick chansen i en halvlek. Och vann gjorde dom också. Sen har Lena bytt jobb och börjat jobba både natt och dag, så jag har ingen koll på någonting längre. Fick till och med laga middag idag (ironi för er som inte fattar *s*), en riktig gourmé-husmanskosts-middag med älg-köttbullar, mos, pepparsås och inlagd gurka på knäckebröd till det, mumma, vi åt så vi sprack.

Förresten, om du orkar så kan du kolla in ett av världens tråkigaste filmklipp... "Mitt liv i Finspångs-skogarna".




ps. Kontoret.... kom-in.... var är nästa veckas jobb??



"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

1 kommentar:

  1. Och så möter du en Transporter i skogen, vad är oddset på det? Hälsade ni på varandra?

    Annars lite mer filmklipp från grusvägar :)

    /N

    SvaraRadera