torsdag 24 november 2011

STÄNGDA GRINDAR

STENA I NORRKÖPING

Här blåser man på med kärran full av gifter för att hinna tömma av det uppe i Norrköping och sen vända ner ner igen och att hämta ännu mera. Så möts man av stängda grindar... lunchstängt! Enerverande. Men dom måste ju självklart få äta lunch som alla andra, synd dock att man själv inte var alert nog att kolla upp detta liksom, men nu vet jag haha.... 12-13 ;) Vill också passa på att hälsa till dom som jobbar där, om dom nu mot förmodan läser detta. Ni är kanon allihopa, i alla fall dom jag har träffat. Tårta kommer!

Desto tråkigare att det verkar så svårt att se till att det finns mtrl till oss på filialerna, Örebro slut, Norrköping har inget, Skänninge bara vissa saker, och Eskilstuna får vi inte ens hämta på. Det slutade med att Slawomir tydligen få släpa med sig prylar från Malmö upp till oss. Och när får vi våra nya förtryckta ettiketter tro, UN3295, UN2902, UN2588, UN1263.... Kontoret, hallå ;) ;)



"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

2 kommentarer:

  1. Lungn Limpan.
    Du har nu 20 friska 98:or att hämta i Peking ( inte Kina )
    Tog genvägen via Eskilstuna och grabbarna bevekade sig över
    oss.

    SvaraRadera
  2. Du är en klippa Hetting... lite synd dock, hade ju kunnat åkt hem annars hehe. Nu måste jag ju jobba mera. Nä, bra jobbat! Tack!

    SvaraRadera