torsdag 27 september 2012

DAGENS SKYLT


VAD PASSAR VÄL INTE BÄTTRE - PÅ EN FREDAG

Ganska skönt att vakna upp och veta att det är fredag, eller hur. Och ja varför inte publicera denna något "udda" vägskylt en dag som denna haha. Varning för knegare som firar fredag liksom.

Skönt att denna vecka är slut tycker jag, en massa strulande med koordinater, kartor, och kund-underlag inför starten av Östergötland nästa vecka. Ska bli bra skönt att få komma ut på fälten igen och lite extra speciellt med Östgöta Brandstodbolag faktiskt, som ju verkligen engagerar sig i miljöfrågorna och föråkeriet. Över 500 anmälda kunder och det ramlar fortfarande in en del, lite tyvärr kanske då det orsakar en del efterarbete och merjobb. Men det tar vi gärna, vi vill ju ha en ren landsbygd och glada kunder!

ps. Helt off-topic så hittade två ruggigt bra bilder på nätet angående den pågående konflikten mellan Japan och Kina, två mästerverk i fotograferande helt enkelt (Stringer/Reuters), WOW. Titta och tänk..... "En bild säger mer än tusen ord".

HA EN RIKTIGT BRA HELG ALLA!!





"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

2 kommentarer:

  1. Samma till dig Limpan..//Ove

    SvaraRadera
  2. Tack Ove, dig kan man alltid lita på. Du uppmuntrar ALLTID, hjälper till jämnt, och är en suverän "medarbetare". Tänk om alla var som dig, fan vilken kul värld vi skulle ha :)

    SvaraRadera