lördag 9 maj 2009

FOTBOLL ÄR LIVET


Helg och så klart fotboll, fotboll och åter fotboll, det är nästan som ett jobb. Fredag och grabben har kvartsfinal i DM mot tunga Håbo från Uppsala, och trots att han orsakar en straff så vinner killarna med 4-2 och har nu att se fram emot en semifinal mot Sirius (också det Uppsala).
Sponsorer är fortfarande intressant, gör som VW!

Lördag och AIK-BK Häcken, men.... njuren häxade igen och jag fick se matchen från sittplats (soffan hemma). Funderade ett tag på att lägga upp en bild på den där jä*** stenen som kom farande med ett pling i porslinet i andra halvlek men valde att skona er från det.
AIK körde så klart över göteborgarna enkelt och är nu med i toppen av Allsvenskan, och det är bara suga på karamellen och bara må bra liksom. Förresten, visste ni att Bajen ligger näst sist ;)
Sen juniormatch på söndagen och stolt pappa får se sin son lira med dom stora grabbarna. Så visst blir det mycket fotboll på helgerna om man säger så haha

VECKANS CITAT: "Kör du koskit i den där också?"
(En bondgubbe på 85 som pinnade på som en skjuten kråka efter mig och "anmälaren" (sonen) i säkert 200 meter när jag skulle inventera deras spillolje-lager. Pekade på bilen och skrockade.)
VECKANS RESA: 8 km enkel resa på en krut-torr grusväg som liknade en tvättbräda, och ingen hemma! Ibland blir man liiite irriterad.
VECKANS GULDSTJÄRNA: Lasse och Mona, utan er ingen dator, ingen blogg, ingenting!

Ha en skön söndag alla... over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar