tisdag 15 september 2009

RÖDA PRICKAR

Alla säger att det är gott om svamp och ja det kan jag intyga. Och dom finaste är dom här röd/vita jättesvamparna som dock kanske inte ska ätas enligt alla kok-böcker. Men ojojoj va fina dom är, som små foto-modeller i skogsbacken, rena kändis-djungeln liksom. Vet ni att man kan ta en tugga och sen neutralisera "bakslaget" med en klunk ren hojt. Dock inte att rekommedera om man inte är född och uppvuxen i Jämtland. Så låt bli!

Tack Lasse A för en utsökt middag ikväll, skit-skoj att få lite trevligt sällskap (sorry Dahlin ;) Synd dock att Ove hade sjuknat in, det hade varit roligt att träffa dig, krya på dig gubbe! Och du missade en helt ok middag innan Alms tv-kväll, ett program med en trött Salming vs en nersupen Ravelli hehe. Jag tror vi kan göra nästa "firmafest" roligare ;)

Men hur ska man orka upp imorgon, stön!! Klockan plingade precis 00.00 på torget i Östersund och jag hör typ fem skateboard-åkare som åker på de nyalagda torgstenarna nedanför fönstret. Läs mer om det i ÖP imorgon.
"TV KASTAD I HUVUDET PÅ FINNIG TONÅRING MED MODO-TRÖJA- AIK HULIGAN ARRESTERAD"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar