torsdag 24 oktober 2013

SLITIGT VÄRRE


 BRUTALT JOBBIGT AVSLUT - BILARNA "STRIPPAS" AV

Föråkargänget huserar just nu nere i Oskarshamn
och jobbar med sina fordon inför nästa veckas definitiva avslut. Bara en vecka kvar nu tills vi alla får gå från våra tjänster, tiden går fort. Men innan vi gör det så är vi alltså satta på uppdraget "strippa bilen", vilket enkelt innebär att ALLT ska bort, inklusive alla dekaler, reflexer och loggor på kärrorna. Tror ni det var lika enkelt? Svar NEJ!
"Så här mycket har jag inte jobbat på elva år sa någon", utan att nämna några namn ;)
Skämt åsido, det här är ingen barnlek och våra gamla slitna kroppar skriker rakt ut efter varje avslutad dag, samtliga har svårt att resa sig efter att ha suttit och vilat en stund. Som tur är så är det ju ändå fredag imorgon och hemresa, och visst har vi hunnit med att ha trevligt också. Det går inte annat med dom här underbara killarna... fan va tomt det kommer att bli sen, snyft! Jag älskar er!

Supertack till Micke på Krepart för hockeykvällen. Skitkul!
Jättetack till Jocke på MobilCenter för all snabb hjälp, lokaler, luncher och fika. Kram!
Megatack till Ove som tagit hand om oss, vad vore vi utan dig? High-Five!

Laddar upp bilder imorgon, uppkopplingen är bedrövlig så bilderna tar tio minuter styck att ladda upp. Hoppas ni kan ha överseende med detta så lovar jag mer text och bild imorgon kväll eller på lördag beroende på ledig tid.








"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar