torsdag 3 juni 2010

BORLÄNGE KLART

Så här ser en arbetsdag ut i mitt liv just nu, en massa äcklig grön natur istället för bilköerna i Stockholm, eller en massa glada människor med dal-mål istället för Radio Sthlm och trafikrapporterna om "de e ba en olycka på avfatn vi sötelje" och armbågar på Götgatan. Tolka det hur ni vill ;)


Välkommen till Falun, en ren och fin stad mitt i Dalarna.....


.... fast under välkomsttavlan låg det massor av soppåsar och annat "skit". Föråkaren städade likt "Super-Cleaner" och gled tyst iväg utan att ingen märkte det. Och Dalarna blev RENARE!!


Utanför hotellet stod den här värstingen, vet inte ens vad det var. Bentley? Det var bergis han som hade skräpat ner vid infarten, en arrogant holländsk turist som ska upp och skjuta en björn för att få en fäll vid brasan att "humpa" på. IRONI ;)


Och här sov jag, ett fullständigt öde hotell i Falun, men med fullt ös på gågatan utanför. Nåja, jag fick i alla fall sova mellan 02.00 och 05.45. Det finns en del nackdelar med Föråkeriet också ska ni veta, ska bli bra skönt att få sova i sin egen säng inatt mmmm zzzzzov gott!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar