söndag 20 juni 2010

PAUS

Jag tar en paus nu... tror jag. Få se om inspirationen kommer tillbaka sen, ni kan ju alltid kolla upp bloggen lite då och då om ni nu över huvudtaget är intresserade. Kul ändå att man lyckats ha fått över 40 (unika) besökare per dag och nästan dubbelt så många träffar. Men jag stannar upp en stund nu, för vem försöker jag förklara vad för? Och är det någon som bryr sig egentligen?

1. Snart semester
2. Ingen respons
3. Alla tråkiga
4. Inga pengar
5. Orkar inte

3 kommentarer:

  1. Här sitter jag och gråter, INGEN BLOGG är hotet. Jag förstår dig Limpan för det är dåligt med svar på din blogg. Jag försöker att skriva ett ord ibland till dig/er här på bloggen. Det skulle vara trevligt om flera än Mr Hetting och jag petade in lite ord då och då. Semester kan vi ge dig, Respons ska du få, jag ska inte vara Tråkig, vi får fixa Pengar åt dig och sist men inte minst Orken kommer nog tillbaka.
    Nu har Daniel fått sin Viktoria och vi håller på att mista "vår" blogg.
    Slutupp nu här på bloggen kära läsare!! Om Limpan inte får hjälp med motivationen så är det risk för att bloggen DÖR.
    Skriv och sänd in bilder så man får läsa även i fortsättningen här på bloggen.

    Insänt av en daglig läsare som kommer att sakna bloggen så mycket det bara går.
    Ove

    SvaraRadera
  2. Du e gullig du Ove ;)
    Men var inte orolig, det kommer säkert mera. Är bara lite less efter typ 400 inlägg, det ska ju vara KUL. Jag ska försöka hämta upp lite energi igen men det mesta känns lite tungt just nu, tyvärr.

    SvaraRadera
  3. Jag hoppas verkligen inte du lägger ner bloggandet för vad ska jag annars läsa när jag jobbar då? :(

    Tycker du borde lägga in en rolig historia eller liknande lite oftare, eller varför inte börja med veckans lista igen de var ju rolig läsning det åh :)

    / Ante ( iTell )

    SvaraRadera