fredag 23 april 2010

KALLT, SKITIGT OCH SNÖ

Så här har det sett ut på mitt "kontor" de sista dagarna, någon som kan se Tofsviporna, Gässen eller Sångsvanarna. Nä antingen så har dom stuckit söderut igen eller så har dom väl frusit ihjäl. För det har varit skit-kallt där ute på slätterna, de du Dahlin, som har haft skön semester den här veckan. Sovmorgon, förmiddags-grogg och pilla navel...

Så här geggigt blir det efter en dag på grisiga grusvägar, men jag orkar helt enkelt inte med att tvätta kärran så här en fredag eftermiddag. Men ska jag vara ärlig så var den betydligt renare vid hemkomsten, att ligga bakom långtradare sköljer bort det mesta vet ni väl. Förresten, pärlan passerade 5000 mil igår, och jag är imponerad över hur fort milen har rullat... ja alltså inte 140 km/h utan mer hur fort tiden har gått. (Ironisk med hastigheten där... och att inte tvätta bilen ;)

Och när man ställer in resväskan efter en vecka "on the roads" så ligger det två kuvert och väntar på mig. Mera Enköping. Så det var bara att sätta sig ner och boka runt på stört, och nu efter minst trettio samtal så är äntligen nästa vecka färdigbokad. Nu är klockan snart åtta och middagen väntar, vinet är dekanderat och man luktar nyduschad och inoljad (?)

Ha en skön helg kära kollegor i hela landet, vi hörs snart igen.

3 kommentarer:

  1. Dax att TVÄTTA bil min herre..//O

    SvaraRadera
  2. Jaja, jag åker upp nu typ, 01.47... jobba jobba

    SvaraRadera
  3. 5000 mil... *fnys* Min har passerat 14.000 mil :P

    SvaraRadera