måndag 30 augusti 2010

60 MIL HEMIFRÅN


Snabb titt i backspegeln från första dagen i Ljuva Jämtland, och det är "ömsom vin, ömsom vatten". Men håll med om att synen ser läcker ut när man tittar både genom vindruta och backspegel, fjäll, sjöar och underbart vacker natur. This is Sweden ;)
Tyvärr så är vädret lite instabilt, ena stunden går torkarna på högsta för att få undan skyfallet, och en mil senare skiner solen så man får slå på ac:n. Och gissa.... jag fallande gula löv idag. Höst!



Torkarna hinner knappt få undan vattnet....


Världens vackraste busskurer finns i Jämtland. Det här är annat än dom där söndersparkade, nerklottrade och urinstinkande plåt/metall -sakerna i Stockholm det. Små vackra altaner, blomlådor och inredning med tavlor, ja det SANT!!!


Ok, lite "läskigt" finns det här också. Stannade till utanför Random House, ett biker-ställe med värsta dödskalle-flaggorna vajandes överallt. När jag hörde ett par hojar varva upp stack jag uppför fjället och stannade inte förrän jag såg en fin liten avtagsväg och stora buskage som rymde en Transporter.... Huvva!





Slutligen en liten bild från Länsförsäkringar Stockholm, och en kvaddad piketbuss. Vad är oddset på att det AIK:are som har snott den, buskört, och voltat/stenkastat sönder den? hehe. Tack Ove för bilden.... ALLTID välkommet med bilder, tröttmössor ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar