fredag 10 februari 2012

MOBILHOTELL I SIGTUNA


LÄMNA IN DIN MOBIL PÅ HOTELL - FÖR LADDNING

Nu kan din mobiltelefon checka in på hotell medan du roar dig med annat. Idag slog Sveriges första hotell för mobiltelefoner upp portarna i Sigtuna stad. Det är turistbyrån Destination Sigtuna som står bakom idén. Tanken är att man ska kunna lämna in sin telefon för laddning på turistbyrån på Stora gatan i Sigtuna medan man själv ägnar sig åt annat.
- Det finns ju inget värre än att batteriet laddar ut när man står där och ska ta en bild, säger Sofia Hiller, PR- och marknadsansvarig på Destination Sigtuna.

Servicen är gratis och ”hotellet” har möjlighet att ta emot 1500 olika modeller. Som mest har man kapacitet att ha runt 40 telefoner på laddning på samtidigt.
- Vi har skapat ett litet system så att man kan lämna in telefonen och sedan hämta den, checka in och checka ut, säger Sofia Hiller. Som ser telefonhotellet som en service både till invånare och turister.
- Vi vill ju gärna att det ska vara så enkelt som möjligt att vara hos oss, säger hon.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar