lördag 11 februari 2012

SVENSKA RALLYT 2012


MÅNGA "GIFTFRIA" I VÄRMLAND NU - FAN VA KUL

Om ni inte redan visste om det så körs det VM-rally i Sverige nu, i värmland så klart. Vill du kolla in hur det går och vem som leder så klicka in dig HÄR. Ove, Lasse, Kent och compani är där och håller vår flagga högt, det är respekt. Men snälla glöm inte att ta några bilder, vill ha ;)

En GRYM idé.... kan inte vi ha ett rally med våra underbara Transportrar. Det vore ju årets grej liksom, jag ser framför mig en helg med öppna eldar, korvgrillning, öl och skitsnack. Tänk sen att varva upp våra VW inför olika tävlingsetapper med toppfart, undanmanöver, rundbana, precision, tidtagning... fan va kul!!! Om inte cheferna tar tag i detta så kommer det förmodligen att bli en "illegal tillställning" i någon suspekt skog ute i Roslagen mitt i natten med mig som arrangör. Och det vore väl lite hmmmm ;)

Jari-Matti Latvala leder före Mikko Hirvonen, och Petter Solberg trea, alla inom 18 sekunder... inte en svensk så långt ögat kan nå. Jo typ P-G blabla på 14:e med fyra minuter upp. Pinsamt!!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

1 kommentar: