lördag 1 december 2012

LUCKA 1


 
ÅRETS ADVENTSKALENDER BLIR JULMUSIK - LUCKA 1

Nu blir det julmusik varje dag gott folk ;) Det triggar ju så där härligt upp stämningen under decembers mörka månad, så njut nu av lite klassiska jul-låtar varje dag framöver. Vi startar med....

.... All I Want for Christmas Is You är en julsång skriven och framförd 1994 av sångerskan Mariah Carey från USA tillsammans med Walter Afanasjeff  till Mariah Careys julalbum Merry Christmas. Sången, som även kom ut på singel samma år, handlar om att Mariah Carey struntar i julklappar och ljus då julen kommer. Det enda hon bryr sig om på julen är att få vara med sin älskade.
I slutet av 2007 gjorde Agnes Carlsson och Måns Zelmerlöw en coverversion av låten som användes i en reklamvideo för MQ. All I Want for Christmas har också förekommit i filmen Love Actually där den då blott 12- årige skådespelerskan och sångerskan Olivia Olsson framförde den i scenen på skolföreställningen i slutet på filmen.

ps.  Kanske inte var så rolig kalender på bloggen 2011 heller haha


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar