fredag 8 mars 2013


FILMKLIPP PÅ EN FÖRÅKARES VARDAG - SKAKIGT VÄRRE

Det finns väglag och sen finns det VÄGLAG, det är bara att välja om man ska ut och åka. Men inte om man är föråkare, det är hårda bud just nu med is och tjällossning, huvva! Killen i traktorn här ovan däremot lyckades jag få ur att han hade någon tröska och contianer ståendes ute i buschen. Men det kan vi ta sa jag direkt, och tänkte "hmmmm sex-sju ton". Och tror ni inte att jag lyckades övertala honom. Ka-shing!


Njurbälte på. Så här ser det ut dagen efter det att traktorer har kört på en lerig väg och att det sen har frusit på under natten. Tvättbräda!!


Njurbälte på. Tranpsportsträcka i Hylteskogarna, lite drygt att hålla 25-30km/h när det ser ut så här och är två mil mellan kunderna. Att sen hitta kaffe/diesel osv det kan man ju glömma, full tank och termos är A och O. Hemsk tanke att få motorstopp alternativt åka av här i skogarna, såg inte en bil på hela dagen och mobiltäckningen var noll i stort sett hela tiden.

Öronproppar i. Och på kvällen när man ska försöka låta den slitna kroppen få sova, ja då skvalar elementen likt ett vattenfall så man ligger sömnlös i flera timmar haha... ibland är det bra hårt, så är det bara. (låter lite dåligt på filmen bara, så höj ljudet och njut av droppandet)



"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa" Tack för att du besöker och läser föråkarbloggen, välkommen åter ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar